Servicii

si tarife

Coafor

Poate cel mai important pas pentru obținerea unui look superb, coafura pentru femei este accesoriul cel mai de preț. Realizată în mod corespunzător, aceasta are capacitatea de a accentua trăsăturile dorite, a completa stilul vestimentar sau a scoate în evindeță feminitatea. Lasă-te cu încredere pe mâna noastră și vei beneficia de un diagnostic profesional precum și de sfaturi pentru o rezistență îndelungată. Fiecare femeie își dorește să fie în permanență cea mai buna versiune a sa. Tocmai de aceea, facem tot ceea ce ne stă în putință pentru ca tu să ai parte de experiență la cel mai înalt nivel.

Tarife Coafor

Servicii Par Scurt Par Mediu Par Lung
Spalat 18 RON 23 RON 23 RON
Tuns Clasic 55 RON 70 RON 70 RON
Tuns par foarte lung 100 RON
Uscat simplu 10 RON 15 RON 15 RON
Tuns breton 15 RON
Tuns + Spalat + Aranjat 100 RON 130 RON 130 RON
Aranjat de zi (din perie) 50 RON 60 RON 60 RON
Intins cu placa 50 RON 60 RON
Bucle 40 RON 60 RON 60 RON
Aranjat ocazie 100-300 RON
Manopera vopsit radacina 50 RON 50 RON 50 RON
Manopera vopsit global 50 RON 55 RON 60 RON
Manopera decolorat 60 RON 80 RON 90 RON
Vopsea profesionala screen/Milkshake 10 RON / 10 ml
Decolorant 8 RON / 10 GR
Tratament reparare si hidratare 150 RON 200 RON 200 RON
OLAPEX 25 RON/3.75 ml

Fa o programare

Frizerie

Atunci când spui frizerie, gândul te duce la un loc unde bărbații merg că să își pună la punct și să aibe grijă de acel detaliu important care face diferența…părul și barba. Noi credem că look-ul bărbatului ar trebui să fie unul natural și masculin, să inspire încredere, putere și eleganță. Alături de hair-styliștii noștri profesioniști, o să obții acea aranjare de care ai nevoie, gândită până în cel mai mic detaliu. Fie că te pregătești de nuntă, sau ai o întâlnire importantă de afaceri, sau doar vrei să ai un aer fresh, acordă-ți încrederea în noi pentru că avem mulți ani de experiență și îți vom oferi exact ce dorești, inclusiv și modul cum să-ți tratezi părul și să-ți menții scalpul curat și sănătos. Ne mândrim că folosim doar ustensile sterilizate, aparatură de ultimă generație, iar produsele noastre sunt din categoria premium.

Cosmetica

Indiferent de serviciul pe care îl dorești: stilizare sprâncene ,tratamente faciale, epilat, sau laminare de gene/sprâncene te vei bucura mereu de cea mai bună experiență. Vă oferim servicii de cosmetică adaptate întru totul nevoilor dvs. Produsele cu care lucram sunt produse profesionale, eficiente, oferind rezultate imediate, încă de la primele ședințe. La NEXT LOOK serviciile cosmetice sunt adresate atât femeilor, cât și bărbaților.

Manichiura si Pedichiura

Când aducem vorba despre unghii ne duce cu gândul la o parte senzuală a femeii. Niște unghii frumos conturate, îngrijite și cu o culoare specifică în funcție de ceea ce vrei să transmiți sau dacă este vorba de un eveniment sau chiar de o stare, atunci cel mai bine este să apelezi la specialiștii noștri care te pot ajuta și îndruma către ceea ce cauți. Chiar dacă manichiura este considerată cartea noastră de vizită, noi credem că este foarte important să nu uităm și de acea senzație minunată care ne este oferită de o pedichiură confortabilă care să completeze ținuta și toată eleganța pe care niște unghii poate să le ofere.

De aceea, aici la salonul Next Look, alături de specialiștii noștrii iți putem oferii acel detaliu care face diferența. Alege să ai încredere în noi și în exeperiența noastră, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Tarife Manichiura/Pedichiura

Fa o programare

Masaj

Masajul a devenit una dintre cele mai utilizate metode de relaxare, o armă împotriva anumitor imperfecțiuni corporale, o cale de acțiune pentru ameliorarea anumitor afecțiuni sau pur și simplu un refugiu din stresul cotidian. Efectele benefice se văd chiar după prima sedință iar după câteva luni se poate constata o îmbunătățire considerabilă a calității vieții și a somnului, creșterea tonusului fizic și psihic, un aspect mai frumos și sănătos al pielii și o stare generală de bine.
Fie că e vorba de un masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic (de recuperare după diferite afecţiuni medicale) sau de altă natură, toate au un singur scop, acela de a remedia problemele din organism şi să readucă echilibrul energetic în corp în vederea promovării sănătăţii.

Tarife Masaj

Masaj 30 min 50 min
Relaxare 45 RON 60 RON
Anticelulitic 55 RON 85 RON

Fa o programare