Politica de confidentialitate

1. Introducere

Acest document include detalii despre modul în care colectӑm şi procesӑm datele dvs personale prin intermediul site-ului https://nextlook.ro/.

Dându-ne datele dvs ne garataţi cӑ aveţi peste 13 ani.

Panorama Gardens SRL colecteazӑ toate informaţiile şi este responsabilӑ de detaliile dvs personale.

Detalii de contact

Numele complet al companiei: SC HAIR TOP STUDIO SRL

Adresa de email: nextlooksalon@gmail.com.

Adresa poştalӑ: Str. Tasnad nr 23, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Este foarte important ca informaţiile pe care le deţinem despre dvs sӑ fie corecte şi actuale. Vӑ rugӑm sӑ ne trimiteţi un email la nextlooksalon@gmail.com daca datele dvs sufera modificari.

2. Datele pe care le colectӑm, scopul lor şi circumstanţele în care le folosim

Date Personale înseamnӑ toate informaţiile prin care se poate identifica o persoanӑ. Nu includ detaliile anonime.

Vom procesa urmӑtoarele date despre dvs:

 • Date de comunicare: includ orice comunicare pe care ne-o trimiteţi, fie prin formularul de contact de pe site-ul nostru, prin e-mail, text, social media, postӑri pe social media sau orice altă comunicare pe care o trimiteţi la noi. Procesăm aceste date în scopul comunicării cu dumneavoastră, pentru păstrarea în evidență și pentru înființarea, punerea în aplicare sau apărarea creanțelor juridice. Obiectivul nostru legal pentru această prelucrare sunt interesele noastre legitime care, în acest caz, sunt de a răspunde la comunicările trimise către noi, de a păstra înregistrări şi de a stabili, urmări sau apăra pretenţiile legale.
 • Detaliile clientului care includ date referitoare la orice achiziții de bunuri și/sau servicii, cum ar fi numele, titlul, adresa de facturare, adresa de e-mail adresa de livrare, numărul de telefon, detalii de contact, detalii de cumpărare și detaliile cardului dumneavoastră. Procesăm aceste date pentru a furniza bunurile şi/sau serviciile pe care le-aţi achiziţionat şi pentru a ţine evidenţa acestor tranzacţii. Obiectivul nostru legal pentru această prelucrare este performanţa unui contract între dumneavoastră şi noi şi/sau luarea de măsuri la cererea dumneavoastră de a intra într-un astfel de contract.
 • Date de utilizator care includ date despre modul în care utilizaţi site-ul nostru şi orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postati pentru publicare pe site-ul nostru sau prin intermediul altor servicii online. Procesăm aceste date pentru a opera site-ul nostru web şi pentru a vă asigura un continut relevant, pentru a asigura securitatea site-ului nostru, pentru a menţine back-up-uri ale site-ului nostru şi/sau baze de date şi pentru a permite publicarea şi administrarea site-ului nostru web, a altor servicii online şi afaceri. Obiectivul nostru legal pentru această prelucrare sunt interesele noastre legitime, care, în acest caz, sunt pentru a ne permite să administram în mod corespunzător site-ul nostru şi afacerea noastră.
 • Date tehnice care includ date despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru şi a serviciilor online cum ar fi adresa IP, datele de conectare, detalii despre browser-ul dvs., durata vizitei pe site-ul nostru, vizualizări de pagină şi trasee de navigare , detalii despre numărul de accesari ale site-ului, setările de fus orar şi alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizaţi pentru a accesa site-ul nostru. Sursa acestor date este sistemul nostru de urmărire Analytics. Procesăm aceste date pentru a analiza utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web şi a altor servicii online, pentru a administra şi proteja afacerea şi site-ul nostru web, pentru a furniza conţinut şi reclamele relevante pentru site-ul web şi pentru a înţelege eficienţa publicităţii noastre. Obiectivul nostru legal pentru această prelucrare sunt interesele noastre legitime, care, în acest caz, sunt pentru a ne permite să administram în mod corespunzător site-ul nostru şi
  afacerea noastră, să crestem afacerea noastră şi să decidem strategia noastră de marketing.
 • Date de marketing care includ date despre preferinţele dumneavoastră în primirea de marketing de la noi Procesăm aceste date pentru a vă permite să participaţi la promoţiile noastre,cum ar fi concursuri, extrageri de premii şi extrageri gratuite, pentru a vă oferi conţinutul site-ului relevant şi anunţurile publicitare şi pentru a măsura sau înţelege eficienţa acestor reclame. Obiectivul nostru legal pentru această prelucrare sunt interesele noastre legitime, care, în acest caz, sunt de a studia modul în care clienţii utilizează produsele si serviciile noastre, pentru a creste afacerea noastră şi a decide strategia noastră de marketing.

Putem folosi datele clienților, datele de utilizator, datele tehnice și datele de marketing pentru a furniza conținut si reclame relevante pentru dvs (inclusiv reclame Facebook sau alte reclame de afișare) și pentru a măsura sau înțelege eficacitatea reclamelor. Obiectivul nostru legal pentru această prelucrare sunt interese legitime de a dezvolta afacerea noastră. Putem folosi, de asemenea, astfel de date pentru a trimite alte comunicări de marketing. Obiectivul nostrulegal pentru această prelucrare sunt fie consimţământul, fie interesele legitime (şi anume săne dezvoltăm afacerea).

Solicitӑm consimţӑmântul dvs pentru detaliile cu caracter personal, astfelîncât in momentul in care le furnizati vӑ vom trimite incӑ o comunicare prin care vӑ vom ruga sӑ confirmaţi acest consimţӑmânt.Vom folosi detaliile dumneavoastra personale cu un singur scop anume, acela pentru care au fost colectate. Pentru mai multe informaţii despre acest subiect ne puteţi scrie la nextlooksalon@gmail.com. Dacӑva trebui sӑ folosim datele dvs in alt scop vӑ vom anunta si vӑ vom explica scopul legal pentru acest lucru. Vom procesa datele dvs fӑrӑ consimţӑmânt in situaţiile in care acest lucru este permis prin lege.Nu utilizӑm niciun fel de sistem automatizat de luare a deciziilor sau de stabilire a profilelor.

3. Cum colectam informatiile dvs personale

Putem colecta date despre dvs. prin furnizarea datelor direct de către dvs (de exemplu, prin completarea formularelor pe site-ul nostru sau prin trimiterea de e-mailuri). Este posibil să colectăm automat anumite date de la dvs. pe măsură ce utilizați site-ul nostru prin utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Consultați politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe detalii.

Este posibil să primim date de la terțe părți, cum ar fi furnizorii de servicii de analiză, precum Google din afara UE, rețele de publicitate cum ar fi Facebook din afara UE, furnizori de informații de căutare, cum ar fi Google din afara UE, furnizori de servicii tehnice, cum ar fi brokerii de date.

Putem, de asemenea, să primim date din surse disponibile public, cum ar fi Registrul Comertului și Registrul electoral din cadrul UE.

4. Comunicări de Marketing

Motivul legal al procesării datelor dvs.personale pentru a vă trimite comunicări de marketing este fie consimțământul dvs., fie interesele noastre legitime (și anume creșterea activității noastre). În conformitate cu Regulamentul privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, vă putem trimite comunicări de marketing dacă (i) ați făcut o achiziție sau ați cerut informații de la noi despre bunurile sau serviciile noastre sau (ii) ați fost de acord să primiți comunicări de marketing și nu ați renunțat la primirea unor astfel de comunicări de atunci. În conformitate cu aceste reglementări, dacă sunteți o companie cu răspundere limitată, vă putem trimite e-mailuri de marketing fără consimțământul dvs. Totuși, vӑ puteţi dezabona in orice moment. Pentru a transmite detaliile dvs personale unei terţe pӑrţi vom avea nevoie de consimţӑmântul dvs. Puteţi cere sӑ nu mai fiţi contactaţi de noi sau terţe pӑrţi trimiţând un email la nextlooksalon@gmail.com.

5. Impӑrtӑşirea datelor personale

Este posibil să vӑ împărtășim datele personale cu părțile prezentate mai jos:

 • Alte companii din grupul nostru care ne oferă servicii
 • Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor.
 • Consilieri profesioniști, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători
 • Organele guvernamentale care ne obligă să raportam activitățile de prelucrare.
 • Terțe părți cărora le vindem, transferăm sau fuzionăm părți ale afacerii noastre sau ale activelor noastre.
 • Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

6. Transferuri internaţionale

Nu vom transfera datele dvs in afara Spatiului Economic European (SEE)

7. Securitatea datelor

Am introdus măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea accidentală a datelor dvs. personale fără autorizație. De asemenea, permitem accesul la datele dvs. personale numai acelor angajați și parteneri care au afaceri ce necesita să cunoască astfel de date. Acestea vor procesa numai datele dvs. personale pe instrucțiunile noastre și trebuie să le păstreze confidențial.

Avem proceduri în vigoare pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare, dacă suntem obligați din punct de vedere legal.

8. Pӑstrarea datelor

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare. Atunci când decidem care este durata de pastrare a datelor,vom avea in vedere cuantumul, natura și sensibilitatea acestora, riscul potențial de prejudiciu cauzat de utilizarea sau dezvăluirea neautorizată, scopurile procesării, dacă acestea pot fi realizate prin alte mijloace și cerințe legale. Din punct de vedere fiscal, legea cere să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de șase ani după ce nu mai sunt clienți. În anumite circumstanțe, putem anonima datele dvs. personale în scopuri de cercetare sau în scopuri statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

9. Datele dvs legale

În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți drepturi referitoare la datele dvs. personale care includ dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea, restricționarea, transferul, obiectul procesării, transferabilitatea datelor și (în cazul în care motivul legal al procesării este consimțământul) retrage consimțământul. Puteți vedea mai multe despre aceste drepturi la: https://www.dataprotection.ro/

https://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016

Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile enunțate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la nextlooksalon@gmail.com. Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă.

Este posibil să fie nevoie să solicitam informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asiguram dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța. Dacă nu sunteți mulțumit de orice aspect al modului în care colectăm și folosim datele dvs., aveți dreptul să vă plângeți la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România (https://www.dataprotection.ro/). Am fi recunoscători dacă ne-ați contacta mai întâi dacă aveți o plângere, pentru a putea încerca să o rezolvăm pentru dvs.

10. Linkuri cӑtre terţe pӑrţi

Acest site include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații ale unor terte parti. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți avizul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

11. Cookie-uri

Puteți seta browser-ul dvs. să refuze o parte sau toate cookie-urile de browser sau să vă avertizeze atunci când site-urile seteaza sau acceseaza cookie-uri. Dacă dezactivați sau anulati cookie-urile, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, vă rugăm să consultați politica cookie-urilor.