Despre noi

cine suntem?

Ioana Next look

povestea noastra

Totul a început de la amintirea din copilarie când mama mea mă ducea la salonul de coafat din vecini unde am simțit pentru prima dată că ceea ce vroiam să fac când o să fiu mare, o să fie să îi tund pe oameni. Acela a fost momentul când sămânța a fost plantată, iar acum acea sămânță a ajuns să crească mare și să devină ceea ce a ajuns astăzi, adică salonul NEXT LOOK. Probabil că am fost atrasă de această pasiune deoarece am știut că ceea ce o sa fac, o să fie mai mult decât un simplu tuns și aranjat. 

Am început să experimentez de mica joaca asta de-a coafatul pe papusile mele. Iar dupa ce am prins un pic de încredere am început să ‘’experimentez” pe fratele meu, verișorii mei și prietenii cei mai apropiați. Cu timpul am început să devin tot mai îndemânatică, tot mai pasionată până când oamenii apropiați apelau tot mai des la serviciile mele.

După ce am ajuns să fiu pe picioarele mele și lucram de ceva timp, mi-am dat seama că pasiunea care se afla în mine putea fi dusă la un alt nivel și așa am continuat cu mai multe cursuri de specialiate și diplome, i-am căutat pe cei mai buni hair-styliști din Cluj ca să învăț cât mai multe din secretele lor. Am ajuns chiar să lucrez și în străinătate pentru o perioadă, tocmai pentru a-mi diversifica stilul și a învața noi metode și noi tehnici.

Cine suntem

Pe lângă mândria și iubirea adusă de această pasiune, încă un mare beneficiu a fost că dea-lungul timpului am intrat în contact cu zeci de mii de oameni, cu stările și emoțiile lor, ceea ce m-a ajutat și pe mine foarte mult să cresc și să mă dezvolt și pe plan personal și emoțional. 

Având acest imens bagaj de experiențe am decis că este timpul să deschid un salon cu un concept diferit și anume: îmi doresc ca atunci când o persoană pășește la noi în salon să simtă că aici este locul unde totul este exact asa cum trebuie sa fie. Noi vrem să cunoaștem omul, să îi cunoaștem personalitatea, să stabilim o conexiune, să îi obținem încrederea, iar dacă dorește să se lase pe mâna noastră, pentru că avem încredere în tot ceea ce facem. Vrem să oferim mai mult decât o simplă tunosare, un simplu aranjat, vopsit un simplu serviciu, vrem să simți că ți-am oferit mai mult de atât. Noi credem în echilibru și de aceea, în funcție de ce personalitate și caracter ai putem să alegem împreună acel LOOK care să scoată în evidență personalitatea cea mai bună din tine, iar când pleci de la noi să simți că ai plecat cu mai mult decât o îmbunatățire de look, să simți că ți-ai făcut un nou bun prieten.

Ioana Next look

Next Look

Este un concept de salon de infrumusetare unisex creat in anul 2019 in Cluj-Napoca.

Wi-Fi
gratuit

Plata cu cardul

Servicii profesionale

Cafea gratuita

STILISTII NOSTRI SUNT AICI PENTRU TINE

Indiferent dacă ai nevoie doar de un tuns rapid sau de o schimbare total de look, esti pe maini bune.